21/10/22

COMENÇAM EL NOSTRE DARRER CURS A L'ESCOLA

El curs ha començat, i esteim molt emocionats perquè és el nostre darrer curs al CEIP MIQUEL DURAN I SAURINA. Aquest any SOM ELS GRANS DE L'ESCOLA!!! Per aquest motiu, hem d'aprofitar al màxim aquest curs, aprendre molt i ser un exemple pels més petits. 

Ens sentim orgullosos de ser els alumnes de 6èB perquè som una PINYA!! 

💚 SOM LES SARGANTANES ENIGMÀTIQUES 💚


Els primers dies de classe vàrem fer moltes dinàmiques, com per exemple una que ens va fer reflexionar molt: 








La nostra tutora ens va donar diferents pots de pasta de dents, gel, cremes... I ens va dir que buidéssim tot el pot. (Ens va encantar perquè ens embrutarem totes les mans 😬🙈). Quan vàrem acabar, ens va demanar que tornéssim a omplir-lo i deixar-lo com estava al principi. 
No varem poder aconseguir-ho i ens va demanar quina reflexió podíem treure d'aquesta dinàmica, relacionant-la amb els nostres amics i les persones que estan al nostre costat. 
Arribàrem a la conclusió que quan feim mal a algú, encara que demanem perdó, aquesta persona pot quedar molt marcada, tal vegada no es sentirà igual amb nosaltres. 
Per tant hem decidit aquest curs cuidar als nostres companys i dur-nos bé. Tenir un clima agradable a l'aula ens ajudarà a estar tranquils i a treballar més motivats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada